Voordeurbeslag

Voordeurbeslag leveren wij in vele verschillende materialen en modellen.
Nog belangrijker als bij beslag voor het interieur is de duurzaamheid.
Het beslag moet weersbestendig zijn en tegen een stootje kunnen.
Bij producten voorzien van een Titanium finish geven wij 20 jaar garantie op de toplaag.

10029

achterdeur beslag

Bij beslag voor achterdeuren is de inbraakwerendheid hiervan erg belangrijk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 70% van de inbraken achter de woning plaatsvindt. Naast het functionele mag misschien ook het oog wat hebben en kan ook hier gekozen worden uit vele modellen deurkrukken en materialen/kleuren.

10030

Inbraak preventie

Naast levering van deuren zijn we ook gespeciliseerd in levering van hang- en sluitwerk voor houten buitendeuren en ramen. Hierbij is naast een fraaie uitstraling ook inbraakwerendheid van groot belang.

Een goede inbraakbeveiliging betekent allereerst hang- en sluitwerk toepassen dat voldoet aan SKG normeringen. Cijfers wijzen uit dat de kans op een geslaagde inbraak hierdoor met 70 tot 90 procent wordt verkleind.

Wat betekent SKG®?

SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw)
Is een onafhankelijke instelling die de kwaliteit van producten in de bouwnijverheid bewaakt. Aan de hand van een keuring door SKG wordt gekeken hoeveel weerstand een slot of grendel biedt tegen inbraak. Deze weerstand wordt weergeven in 3 klassen. 

SKG logo 1 Ster - 3 minuten ( standaard inbraakwerend )
Hang- en sluitwerk met dit keurmerk betekent dat het minimaal 3 minuten weerstand biedt bij inbraak met eenvoudig gereedschap als een breekijzer of schroevendraaier.

 

 

SKG logo 2 Sterren - 3 minuten ( zwaar inbraakwerend )
Bij veiligheidssloten en grendels met dit keurmerk, moeten deze minimaal 3 minuten    weerstand bieden bij inbraak met een uitgebreide gereedschapsset.

 

 

SKG logo 3 Sterren - 5 minuten ( extra zwaar inbraakwerend )
Hang- en sluitwerk met het SKG keurmerk en drie sterren moeten uw woning minimaal 5 minuten weerstand bieden tegen een inbreker met zwaar gereedschap. Hierbij moeten niet alleen het slot, de scharnieren en de cilinder van zware kwaliteit zijn, maar moeten ook de deur en kozijn voldoende weerstand bieden.

 

SKG logo met 1 vinkje 
Een product met dit logo heeft een SKG erkenning, dit houdt in dat dit product een aanvulling is op de goedgekeurde SKG producten volgens het politie keurmerk veilig wonen.

10105

Webdesign & -development: PanSign Communicatie