Paneeldeuren

Paneeldeuren, ook wel stijldeuren genoemd, zijn deuren in een bepaald model en profiel. Ze geven uw interieur, verdeeld door de hele woning, een luxe en vaak ook specifieke sfeer.

10079

Paneeldeuren schilderwerk

Onze schilderwerk stijldeuren hebben een kern van LVL massief gelamineerd hout met een MDF toplaag en MDF panelen. Door deze combinatie van MDF en LVL kern zijn de deuren zeer stabiel. Af fabriek worden de deuren altijd al voorzien van meerdere lagen witte grondverf. Wilt u echter ook het aflakken aan ons overlaten, dan is dit bij opdek deuren mogelijk (stompe deuren eventueel voor-gelakt leverbaar). De deuren worden dan door middel van professioneel spuitwerk afgelakt (of voor-gelakt) dit kan in elk gewenste RAL kleur.

Onderstaande massieve paneeldeuren uit onze eigen collectie hebben altijd strakke houtverbindingen. De houtverbinding blijf je wel enigszins zien, maar dat is ook de charme van een massief product, echter de deuren hebben géén ontsierende V-naden. Daarmee onderscheiden ze zich duidelijk van de massaproducten uit de bekende bouwmarkten. Dit strakke afwerkings- niveau staat garant voor een verzorgde en rustige uitstraling.

Alle modellen zijn leverbaar met maar liefst 9 verschillende profileringen en meerdere soorten panelen. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van bredere stijlen, extra panelen, extra tussendorpels, een toog aan de bovenzijde, een schuine hoek aan de deur (i.v.m. trap of dak), etc.. Dit is ideaal voor renovatiewerkzaamheden waarbij slechts een gedeelte van de deuren wordt vervangen en de nieuwe deuren identiek moeten zijn aan de oude deuren.

Om een eerste indicatie van prijzen te verkrijgen klik op het betreffende model deur en vervolgens op prijslijst.
Een offerte op maat kunt u per email aanvragen of breng een bezoek aan onze showroom waar enkele tientallen deuren uit deze collectie staan opgesteld in diverse kleuren en profileringen.

10019

Paneeldeuren blank hout

Onderstaande paneeldeuren worden geproduceerd van 100% massief hout. 
De leverbare houtsoorten zijn onder andere FRANS EIKEN, AMERIKAANS EIKEN, ESDOORN, KERSEN, NOTEN en MERANTI.

Hout is een echter natuurproduct en creëert een warme en gezellige ambiance.
Alle deuren op onze website zijn leverbaar in blank houten uitvoering.
Dit geldt dus naast onderstaande paneeldeuren ook voor de V-Line en de Aveno deuren.

10034

Cottage stijldeuren

Landelijke stijl binnendeuren. Strakke rechte profilering met gegroefde panelen. Naar keuze met of zonder schoren (diagonale stijl).

10089

Webdesign & -development: PanSign Communicatie