Paneeldeuren

Paneeldeuren, ook wel stijldeuren genoemd, zijn deuren in een bepaald model en profiel. Ze geven uw interieur, verdeeld door de hele woning, een luxe en vaak ook specifieke sfeer.

10079

Paneeldeuren schilderwerk

Onze schilderwerk stijldeuren worden geproduceerd van massief gelamineerd hout met een MDF toplaag en MDF panelen. Door deze combinatie van MDF en gelamineerd hout zijn de deuren zeer stabiel. Af fabriek worden de deuren altijd al voorzien van meerdere lagen witte grondverf. Wilt u echter ook het aflakken aan ons overlaten, dan is dit mogelijk. De deuren worden dan door middel van professioneel spuitwerk geheel afgelakt geleverd, kleur geheel naar keuze (alle RAL kleuren).

Wij leveren onze deuren met gladde/strakke houtverbindingen tussen de dorpels en de stijlen (dus géén ontsierende V-naden!!). Daarmee onderscheiden deze deuren zich duidelijk van de massaproducten uit de bekende bouwmarkten. Het strakke afwerkings- niveau staat garant voor een verzorgde uitstraling.

Alle modellen zijn leverbaar met maar liefst 9 verschillende profileringen en meerdere soorten panelen. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van bredere stijlen, extra panelen, extra tussendorpels, een toog aan de bovenzijde, een schuine hoek aan de deur (i.v.m. trap of dak), etc.. Dit is ideaal voor renovatiewerkzaamheden waarbij slechts een gedeelte van de deuren wordt vervangen en de nieuwe deuren identiek moeten zijn aan de oude deuren.

De prijzen van deze deuren zijn via de link naar de prijslijst van binnendeuren te zien.

10019

Paneeldeuren blank hout

Onderstaande paneeldeuren worden geproduceerd van 100% massief hout. 
De leverbare houtsoorten zijn onder andere FRANS EIKEN, AMERIKAANS EIKEN, ESDOORN, KERSEN, NOTEN en MERANTI.

Hout is een echter natuurproduct en creëert een warme en gezellige ambiance.
Alle deuren op onze website zijn leverbaar in blank houten uitvoering.
Dit geldt dus naast onderstaande paneeldeuren ook voor de V-Line en de Aveno deuren.

10034

Cottage stijldeuren

Landelijke stijl binnendeuren. Strakke rechte profilering met gegroefde panelen. Naar keuze met of zonder schoren (diagonale stijl).

10089

Webdesign & -development: PanSign Communicatie