Moderne deuren

Moderne binnendeuren voor een strak interieur. Stijlvol minimalistisch vormgegeven deuren.

10103

Moderne stijldeuren

Een paneeldeur traditioneel? Waarschijnlijk brengen wij u op andere gedachten na het zien van onderstaande deuren. Door de robuuste XL frames scheppen deze deuren een trendy sfeer en creëren zo ook een geheel eigen maar vooral vernieuwende stijl. Ten opzichte van bijvoorbeeld een geheel vlakke deur wordt hiermee toch iets wezenlijks aan het interieur toegevoegd.

10085

AVENO deuren

De Aveno deur is een vernieuwend concept in binnendeuren welke het beste te omschrijven is als een combinatie van een vlakke deur én een stijldeur. Daarom hoeft er nu niet meer gekozen te worden voor één van beide want samen kan dus ook. Binnen deze serie deuren zijn vele varianten mogelijk in de technische opbouw en afwerking.

10106

V-Line deuren

Voor wie een standaard vlakke deur te eenvoudig vindt en daarom op zoek is naar een strakke deur met net dat beetje extra vormgeving, is de V-Line serie een uitkomst. Wij leveren deze deuren in meer dan 100 modellen waaruit wij op deze pagina een selectie hebben gemaakt. Er zijn vele mogelijkheden in de technische opbouw en afwerking.

10038

Webdesign & -development: PanSign Communicatie