Binnendeuren

Met de juiste binnendeur accentueert u uw zorgvuldig gekozen interieur en creëert u de juiste doorgang naar een volgende ruimte. Of u nu kiest voor de luxe-uitstraling van een massief houten paneeldeur of voor een eenvoudige vlakke schilderwerkdeur, belangrijk is dat dit aansluit op uw wensen in combinatie met het beschikbare budget.

10001

Voordeuren

De voordeur is hét visitekaartje van uw huis. Een mooie afwerking en een passende uitstraling zijn dan ook heel belangrijk. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de deur. Daarom leveren wij al onze massieve voordeuren in de houtsoort Merbau. Een houtsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse. Let op: wij leveren geen kunststof of aluminium voordeuren/buitendeuren, alleen hardhout dus!

Ons assortiment voordeuren is zeer uitgebreid, groter ook dan we op ons website kunnen laten zien. Zelfs een eigen ontwerp of aanpassing van een bestaand ontwerp uit de collectie behoort tot de mogelijkheden !! Bezoek daarom onze showroom waar wij u de echte sfeer en profieldiepte van de voordeur kunnen laten zien, beter nog dan op de mooiste foto.

10016

Achterdeuren

Een achterdeur of tuin/balkondeur is allereerst functioneel. Denk hierbij aan duurzaamheid, inbraakwerendheid en een goede isolatie. Daarnaast kan een achterdeur ook in vormgeving en ontwerp iets toevoegen aan een woning.
 

10018

Garagepoorten

Garagepoorten leveren wij als dubbele deur, beide deuren komen in het midden samen. Hierbij wordt één van beide poortdeuren voorzien van een deurkruk. De andere deur wordt voorzien van een sluiting welke met één handbeweging ontgrendeld kan worden.

Een aantal modellen voordeuren lenen zich uitstekend om in een bredere afmeting uit te voeren. Daarmee is het mogelijk om de garagepoort in een zelfde model uit te voeren als de voordeur. Hiermee vormen deze samen een mooi harmonieus geheel.

Voor meer gebruiksgemak bij het parkeren van een auto in de garage zijn er ook mogelijkheden om een houten garagepoort met zender motorisch op afstand te openen.
 

10021

Hang- en sluitwerk

Een mooie deur is pas echt af als deze voorzien is van passend hang- en sluitwerk.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw zorgvuldig uitgekozen deur, meteen ook door ons te laten afwerken met een fraai op elkaar afgestemd totaalpakket aan hang- en sluitwerk.
De term "hang- en sluitwerk" staat voor het totaal van drie onderdelen, te weten het deurbeslag, de scharnieren en het slot.
Om het duurzaam functioneren van "onze" deuren te kunnen garanderen, vinden wij hang- en sluitwerk van goede zo niet beste kwaliteit, belangrijker als de laagste prijs.

 

10010

Glas

Wij leveren en monteren vele soorten glas bijpassend aan onze collectie deuren.

10012

Architraven

Bij een stijlvolle binnendeur hoort zeker ook een stijlvol afgewerkt kozijn.
Hiervoor leveren wij verschillende modellen architraven, variërend in dikte, breedte en profiel. Voor dekkend schilderwerk worden ze uitgevoerd in vochtwerend MDF dekkend wit gegrond. Kenmerk hiervan is een glad oppervlak zonder houtnerf, passend bij MDF binnendeuren. Indien u na het aflakken wel nog houtstructuur in het oppervlak wenst, is Meranti hout een goed alternatief. Verder nog Leverbare houtsoorten voor blank werk (houtkleur) zijn: Amerikaans Eiken, Beuken, Esdoorn (maple/Ahorn), Kersen, Meranti en Noten, modellen hiervan op aanvraag.

In onze showroom zijn onderstaande modellen architraven afgemonteerd op een kozijn te zien.
Vaak aangevuld met een neut (=blokje onder de architraaf) en met een bijpassende plint voor de finishing touch.

10065

Plinten

Onze collectie plinten is geheel afgestemd op onze collectie architraven en deuren. Hierdoor vloeien ze als het ware mooi in elkaar over. Dit resulteert in een passende overgang van vloer naar wand, met daarin het kozijn en de deur.

10098

Montage deuren

Voor de montage van alle door ons geleverde producten werken wij samen met aannemers, bouw- en timmerbedrijven in de regio. 

Mocht u zelf nog geen vakman timmerman ingeschakeld hebben, dan nemen wij deze taak graag van u over.
Onze timmerlieden hebben veel ervaring bij het monteren van deuren.
Montage van een deur moet dan ook nauwkeurig en met de nodige vakkennis gebeuren.
Alleen dan is het eindresultaat zoals het moet zijn, perfect passend en sluitend tot in elk detail.

 

 

10104

Webdesign & -development: PanSign Communicatie