Over ons

"Smolenaars Deuren .... voor een stijlvolle entree" is een slogan die duidelijk aan geeft waarvoor wij ons als bedrijf al sinds 1977 inzetten.

In de loop der jaren hebben wij dan ook al heel wat stijlvolle entreeën mogen leveren. Daarbij stellen wij vast, dat er de laatste jaren steeds bewuster gekozen wordt voor een bepaald type deur of stijlrichting, waardoor de gekozen deur(en) vervolgens weer aansluit(en) bij de andere stijlelementen van de woning. Deuren zijn een belangrijk onderdeel geworden in de algehele beleving van ons huis. Met de keuze voor de juiste deur drukt u een individuele stempel op uw woning, zodat u weet dat het goed zit (hangt) ... en dat is een prettig gevoel.

Om die reden vinden wij het belangrijk dat u een deur "in het echt" moet kunnen zien en voelen. Immers, onze zintuigen helpen ons om te bepalen wat wij wel of niet mooi vinden. Daarom beschikken wij als deurenspecialist over een mooie ruime showroom, met daarin vele modellen houten binnen- en buitendeuren, compleet met alle bijbehorende zaken als glas en hang en sluitwerk.

Op onze internetsite vindt u veel nuttige informatie waarmee u zich thuis op uw gemak kunt oriënteren. Vervolgens nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, zodat wij ook voor u de juiste deur kunnen openen.

Webdesign & -development: PanSign Communicatie